Busje huren in Den Haag (of andere steden)? Via Brenger is jouw transport zo geregeld!

koerier transport bezorging

Makkelijk en voordelig

Wil je een busje huren in Den Haag of andere steden? Denk dan twee keer na! Soms is het niet nodig om een busje te huren. Je kunt jouw transport gemakkelijk regelen via Brenger. Via Brenger kun je eenvoudig online een koerier inboeken voor het vervoeren van jouw grotere items. Dit is niet alleen makkelijker en sneller dan zelf een busje te huren, maar het is ook nog eens voordeliger.

Snel en eenvoudig online geregeld

Stel, je hebt een nieuwe bank via Marktplaats gekocht en je wil deze op een moment dat jou goed uitkomt bij jou thuis in Den Haag hebben. Zodra je alle stappen goed hebt ingevuld, zal de koerier op het aangegeven tijdstip op het juiste adres afleveren.

Bereken jouw transport

Stap 1- Vul de plaatsnamen in

Via de website van Brenger vul je de ophaal -en afgiftelocatie in.

Stap 2- Waar komt het vandaan?

Vul in wat de situatie is op het ophaaladres. Is dit bij een woning, winkel of veiling? Wordt je nieuwe bank bij bekenden opgehaald of bij een onbekende via Marktplaats? Ook dit kun je hier aangeven.

Stap 3 – Wat wil je laten vervoeren?

Nu het is het tijd om in te vullen wat je vervoerd wil hebben. Wanneer je een busje zou huren in Den Haag zou je dus moeten inschatten of de door jouw aangeschafte bank in de bus past. Dit is via Brenger niet nodig! Je vult in deze stap de afmetingen. Weet je dit niet? Vraag dit dan op bij degene die de bank aanbiedt. Brenger geeft zelf ook suggesties bij veel voorkomende producten. Dit is handig bij producten met een standaardafmeting zoals wasmachines en fietsen.

Stap 4 – Selecteer een datum en tijdstip

Selecteer de dag waarop je wilt dat de spullen worden opgehaald en afgeleverd. Je selecteert hier de ophaaldag en het tijdvak wanneer de bank bij de aanbieder opgehaald kan worden. Je kunt hier ook aangeven dat het tijdstip om op te halen flexibel is. Dan hoor je de avond voor je transport in welk tijdvak de koerier komt. Dit is niet alleen het voordeligst maar ook een duurzamere optie omdat Brenger zo de meest efficiënte route kan berekenen voor meerdere transporten.

Stap 5 – Extra gegevens

De koerier zit standaard alleen in zijn bus. Zijn de voorwerpen zwaar of onhandig? Dan is er op het adres iemand nodig om de koerier te helpen. Wanneer dit niet mogelijk is kun je hulp van een extra persoon naast de koerier selecteren voor een meerprijs. In deze stap geef je ook aan vanaf welke etage de spullen komen. Staat de bank gelijkvloers of is er een lift aanwezig in het gebouw? Dit vul je hier in.

Stap 6 – Contactgegevens

In deze laatste stap vul je de adressen en geef je aan wie de contactpersonen zijn op de locaties. Hier kun je eventueel ook extra informatie toevoegen die handig is voor de koerier om te weten.

Bereken jouw prijs

Je transport is geboekt!

Zodra je hebt betaald is je transport geboekt! In je e-mail ontvang je een bevestiging van de reservering en zie je wat de status is van jouw levering.

Busje huren in Den Haag (of andere steden)? – Brenger is makkelijker en voordeliger

Kortom, het is niet nodig om een busje of bestelbus te huren in Den Haag. Via Brenger boek je makkelijk en snel een koerier bij jou in de buurt. De koeriers van Brenger behoren tot de best beoordeelde koeriers. Zo weet je zeker dat jouw spullen goed worden opgehaald en worden afgeleverd! Je hoeft nu niet langer een busje te huren om je spullen van A naar B te krijgen. Boek nu op onze website vanaf €24 een ervaren koerier in Den Haag (of andere steden).

Wil je binnenkort een bus huren? – Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Boek nu een gemakkelijk een koerier via Brenger