Je kunt een busje huren in Breda (of andere steden). Maar Brenger is goedkoper en makkelijker!

Makkelijk en snel online geregeld

Spullen vervoeren kan een heel gedoe zijn. Het kost veel tijd en regelwerk. Via Brenger heb je binnen een paar minuten online een koerier geboekt tegen een scherpe prijs. Ophalen en bezorgen wanneer jij wilt, waar en hoe laat jou uitkomt. Een extra sjouwhulp of montageservice boek je gemakkelijk bij je bestelling. Na het afronden van je bestelling krijg je direct een bevestiging van de reservering. Dat betekent dat een professionele koerier van Brenger op de aangegeven tijden er zal zijn. Jouw nieuwe interieur verhuizen in Breda was nog nooit zo makkelijk!

Bereken jouw transport

Weet waar je aan toe bent

Geen borg, geen geschatte aantal kilometers en geen andere verrassingen waar je voor komt te staan als je een busje wilt huren in Breda. Via Brenger vul je enkel de gegevens in die van belang zijn: locaties, verdiepingen, eventuele sjouwhulp of andere extra’s. That’s it! Als je een busje huurt moet je vaak inschatten welke grootte bus je wilt huren. Soms is dat lastig in te schatten. Bij Brenger geef je de afmetingen van het op te halen item door waarna de juiste koerier erbij wordt gematcht. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe kast in de bus past!

Beter voor je portemonnee én de wereld

Je kunt een bestelbus huren, maar waarom zou je dat doen als het niet alleen makkelijker, sneller en voordeliger maar ook duurzamer is om een koerier te boeken? De transportsector is verantwoordelijk voor 24% van de wereldwijde CO2-uitstoot. En het merendeel is afkomstig van auto’s, bussen, motors en vrachtwagen. Elk transport wat geboekt wordt via Brenger is te koppelen aan een koerier die die met onbenutte ruimte de route toch al rijdt. Resultaat: meer efficiëntie. Minder kilometers. En dus minder uitstoot.

Jouw transport, zo geregeld

De koeriers van Brenger behoren tot de best beoordeelde koeriers. Zo weet je zeker dat jouw spullen goed worden opgehaald en worden afgeleverd. Via Brenger kun je heel gemakkelijk online een transport inboeken. Je vult de ophaal -en afgiftelocatie in, kiest je dag en tijdsvak en je koerier is geboekt! Kortom, je hoeft nu niet langer een busje te huren om je spullen van A naar B te krijgen. Boek nu op onze website vanaf €24 een ervaren koerier in Breda (of andere steden).

Boek nu met 10% korting

Busje huren in Breda? – Dit zijn de voordelen van een koerier boeken via Brenger!

  • Gemakkelijk en snel online te boeken
  • Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt in Nederland en België
  • Live Tracking zodat je altijd precies weet waar de koerier is
  • Makkelijker én duurzamer dan zelf een bus huren
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Boek nu binnen 3 minuten jouw koerier!