Koerier in beeld: Houari

Houari was een van onze eerste brengers. Hij is aangesloten bij ons platform sinds januari 2017 en heeft inmiddels heel wat opdrachten uitgevoerd. De recensies van klanten kunnen niet positiever! We hebben Houari de volgende vragen gesteld:

Welk type bus rijd je?
Een blauwe Ford Transit Custom

Wat was je eerste Brenger opdracht?
Een 2-persoonsbank op 19 januari 2017.

Wat is je meest gereden route?
Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, vooral de Randstad dus.

Hoe ben je terecht gekomen bij Brenger?
Via het autoverhuurbedrijf waar mijn neefje werkt. Brenger kwam hier zelf wel eens een bus huren om opdrachten uit te voeren. Mijn neefje tipte mij. Zo kwam in contact met Brenger en leerde ik het concept kennen! Ik ben al heel lang koerier. Ik heb voorheen veel in België en Frankrijk gereden voor verschillende bedrijven en daarna ook nog een tijdje voor GLS.

Meest uitdagende opdracht tot nu toe?
Ik moest voor een opdracht naar Den Haag, maar eenmaal aangekomen op het adres was het niet te vinden. Na lang zoeken besloot ik de beveiliging van een gebouw te vragen en bleek dat ik een kast bij Justitie moest ophalen, maar dat het gebouw erg verborgen zat.

Favoriete snack bij een tankstation?
Een belegd broodje vind ik heerlijk, liefst met tonijn of tomaat mozzarella.

Wat is de langste file waar je in hebt gestaan?
Ik moest een opdracht van Amsterdam naar Rotterdam brengen. Na dat ik hoorde dat een deel van de weg was afgesloten, besloot ik via Utrecht te rijden. Dit dachten helaas meer mensen en uiteindelijk heb ik er 2 uur langer over gedaan om op locatie aan te komen.

Welke muziek of radiozender luister je in de bus?
Radio 538 en Slam FM.

Een van de vele goede recensies over Houari:

” Prettig contact van te voren en tijdens het ophalen. Afspraken helder. Belde attent dat hij 10 minuten later aan zou komen, heel prettig. Attent en vriendelijk persoon. Kan deze vervoerder van harte aanbevelen.” – Karin


Meer lezen?
Koerier in beeld: Ashan
Lex en Yahia: bijzondere Brengers

Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk tekst