Alleen top koeriers voor jou als zakelijke klant

Bij goede kwaliteit transport komt veel kijken. Zo is het heel belangrijk om genoeg koeriers te hebben om jouw transporten uit te voeren. Daarbij is de kwaliteit en professionaliteit van de koeriers een belangrijk punt. Bij Brenger doen we er alles aan om de transporten voor jouw bedrijf zo soepel mogelijk te maken. Lees in deze blog alles over wat we bij Brenger doen om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Brenger koeriers

Zoals gezegd, begint goede kwaliteit transport bij de beste koeriers. Bij Brenger proberen we daarom ook de meest professionele koeriers aan te trekken. Zo zijn er veel kleine koeriersbedrijven die zich bij ons aansluiten en werken wij veelal samen met ervaren koeriers. Deze koeriers zijn KvK geregistreerd en door ons zorgvuldig geverifieerd. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat we voor jouw bedrijf de hoogste kwaliteit transport leveren.

Kwaliteit en loyaliteit

Om deze kwaliteit te waarborgen, worden onze koeriers beoordeelt op kwaliteit door middel van ratings bij elk transport en dus niet op het aantal transporten dat zij uitvoeren. Wel geldt dat, hoe hoger de kwaliteit van de koerier, hoe meer transporten hij/zij mag uitvoeren. Uitsluitend de best presterende koeriers mogen bezorgen voor jouw bedrijf. Dit zorgt voor uitstekende service en maakt ons de best beoordeelde bezorger van meubels en andere grote items in Nederland (zie tabel)

Daarnaast krijgen al onze top koeriers Brenger merchandise, keycords met identificatie en magneet stickers. Zo blijven zij herkenbaar bij de klant en zorgt dat voor loyaliteit. Dit geeft ook garantie voor de toekomst.

Service koeriers

Bovendien, krijg je als zakelijke klant bij Brenger extra service. De koerier houdt bijvoorbeeld persoonlijk contact met de klant over het bezorgmoment. De klant ontvangt dan een half uur voor aanvang een bericht dat de koerier eraan komt. Ook bieden wij 2-mans levering voor grote meubels of meubels die naar een hogere verdieping moeten worden gebracht. Daarnaast bieden wij simpele montage aan en wordt het verpakkingsmateriaal mee retour genomen. Zo leveren we jouw klanten de beste service.

Nieuwsgierig naar wat Brenger voor jou kan doen? Ga naar Brenger Business en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.