De beste koeriers krijgen toegang tot meer opdrachten. Met deze tips verbeter je je service en kun je een hogere status behalen. Lees hieronder alle informatie op het gebied van communicatie, professionele service en vriendelijkheid.

Veel succes! Heb je vragen? Neem dan contact op via koerier@brenger.nl.

Professionele service

We geven je 4 tips over hoe je de beste professionele service kunt geven.

Onderhandel niet over de prijs van een opdracht

De prijzen op Brenger.nl zijn vast: daar kun je dus niet over onderhandelen. Word je iets gevraagd wat niet in de opdracht beschreven staat? Bel dan met onze koeriermanager of de klantenservice. Samen zoeken we naar een oplossing en de juiste prijs.

Houd je bus net (zowel van binnen als van buiten)

Je bus is jouw visitekaartje, en jij bent weer het visitekaartje van Brenger. Het helpt daarom als je bus schoon en opgeruimd is. Zowel van binnen als van buiten.

Gebruik spanbanden

Hoe minder de boel schuift, hoe minder kans op krassen en schade. Neem meerdere spanbanden mee op spullen goed vast te zetten.

Gebruik verhuisdekens

Verhuisdekens gaan beschadiging tegen: vooral als je meerdere spullen in je bus hebt zijn deze dekens een uitkomst. Wij verwachten dat jij deze tijdens elk Brenger-transport bij je hebt.

Communicatie

Voor een goed geslaagd transport is communicatie van uiterst belang! Houd te allen tijde de klant op de hoogte van jouw verwachte aankomst tijd. 2 tips hiervoor:

Houd alle partijen op de hoogte

Bij veranderingen in je aankomsttijd, zowel bij ophaal- of afleveradres, is het belangrijk dat je dit altijd aan de klant laat weten. Neem bij andere veranderingen ook contact op met Brenger.

Gebruik de SMS-functie

Wanneer je weet hoe laat je bij een opdracht gaat aankomen, kun je de SMS-functie in het dashboard gebruiken om een bericht te sturen met je precieze aankomsttijd. Deze vind je als je in de opdracht op “Adres” klikt. Zo weet de klant hoe laat hij of zij je kan verwachten.

Vriendelijkheid

De beste recensies worden gegeven aan vriendelijke koeriers.

Klant netjes te woord staan

Spreek de klant altijd netjes aan, groet bij aankomst en bij vertrek, en luister naar wat diegene heeft te zeggen.

Oplossingsgericht handelen naar de klant

Soms gaan dingen niet zoals gepland. Probeer er samen uit te komen, dat is voor iedereen fijn!

Help de klant altijd met een glimlach

Jouw humeur straalt af op de klant. Help je de klant met een glimlach, dan helpt dat voor zijn of haar waardering.