Duurzaam transport voor klanten van Vattenfall

Onze missie is om het transport efficiënter en daardoor duurzamer te maken. Ons uitgangspunt is dat alle koeriersbussen op de weg beter gevuld kunnen worden en dat de route die ze rijden optimaler kan worden samengesteld. Dit is voordelig voor het milieu, de klant en de koerier.

Brenger voor Bedrijven is er om jouw onderneming een betere prijs, meer flexibiliteit en controle te geven. Zodat je je niet meer druk hoeft te maken om het transport van grote artikelen. Dagelijks regelen wij de bezorging voor detailhandel bedrijven als meubelzaken, witgoed en electronica winkels.

20% korting voor jouw bedrijf

20% korting op jouw transport

Wil je jouw bedrijf verduurzamen en zoek je een transportoplossing voor grote spullen? Speciaal voor jouw onderneming bieden wij 20% korting op de eerste 5 transporten met Brenger. Deze actie is exclusief voor zakelijke klanten van Vattenfall en loopt t/m 31 januari 2021.

Meld je aan

Waarom Brenger?

Flexibel geregeld via online platform

Het transport boek je makkelijk en snel via onze innovatieve portal. Je geeft het transport door en vanuit hier nemen wij het uit handen: we nemen contact op met jouw klanten voor bezorg afspraak en staan 7 dagen ter beschikking voor alle vragen.

Bezorging door de beste koeriers

Dankzij ons beoordeling systeem kunnen we de beste service garanderen. Alleen de best beoordeelde koeriers zijden voor onze zakelijke klanten.

Minder kans op schade

Doordat wij geen distributiecentra hebben worden alle transporten direct gekoppeld aan de eindbestemming. Dit betekent minder kans op schade en snellere levering bij de klant.

Lage prijs

Doordat wij transport verzoeken koppelen aan de koeriers die al onderweg zijn, kunnen we een lagere prijs garanderen. Voor jouw bedrijf berekenen we een vaste prijs op basis van het aantal transporten die je boekt.

Meerdere pickups

Door meerdere pickups te bundelen voorkomen we dat de koerier onnodige kilometers moet rijden. Dat is beter voor het milieu en gunstig voor de prijs.

Extra services

Onze zakelijke klanten kunnen gebruik maken van extra services zoals simpele montage of tillen van de spullen naar een bepaalde verdieping. Daarnaast kun je jouw klanten de mogelijkheid geven om zelf het bezorg moment te kiezen.

Interesse?

Als klant van Vattenfall ontvang je 20% korting op de eerste 5 transporten die je boekt met Brenger. Enthousiast geworden? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om te kijken welke service het beste bij jou past.

* Jouw korting wordt verrekend op de eerste factuur.

Hoe duurzaam is jouw transport met Brenger?

Met een transport van Gouda naar Groningen
van 220 km bespaar je 48,4 kg CO2.
Dat staat gelijk aan 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿
Eén boom 🌳 doet er 971 dagen over om deze CO2 op te nemen.

Brenger werkt samen met