Website update: kies het tijdvak dat jij wilt

Website update: kies het tijdvak dat jij wilt

Een mooie update op ons platform: jouw transport wordt opgehaald en afgeleverd in het moment dat jij kiest. We brengen je hier graag op de hoogte van de veranderingen.

Opgehaald en afgeleverd in het tijdvak dat jij wilt
Waar je eerder nog meerdere tijdvakken selecteerde voor ophalen en afleveren, kies je sinds vorige week maar één tijdvak waarin het wordt opgehaald en afgeleverd. Zo hoef je niet af te wachten maar weet je meteen welk tijdvak je thuis moet zijn. Deze verbeterde service is mogelijk dankzij ons groeiende netwerk van koeriers. Daardoor wordt nu jouw transport opgehaald en afgeleverd op het moment dat jij wilt.

Dat betekent dat overleg met de andere partij, bijvoorbeeld het ophaaladres, ook makkelijker is geworden. Je vraagt nu simpelweg uit welk moment hen uitkomt en plaatst de opdracht. De voordeligste optie is nog steeds bezorging op de derde werkdag of later vanaf het moment van plaatsen. Dan zijn er namelijk meer mogelijkheden zijn om jouw transport te verbinden aan een koerier die de route toch al rijdt.

Nieuw: same-day delivery
Eerder garandeerden wij opdrachten alleen als ze konden worden bezorgd op de derde werkdag of later, maar vanaf nu garanderen we binnen onze service ook bezorging op dezelfde dag. Voorwaarde is dat het transport voor 12:00 geplaatst en betaald is.

Plaats altijd correctie informatie
Aanpassing maken? Zo gepiept! Je kunt nu makkelijk terug naar een eerdere stap. Wanneer je opdracht zwaarder is dan 100 kilo vragen we je ook het exacte gewicht op te geven. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service gemakkelijker en sneller te maken voor klant en koerier.


Meer lezen
Website update: Nieuwe formaten
Website update: Brenger 2.0


Jouw transport
Ook iets vervoeren? Bekijk op onze website meteen de prijs voor jouw transport.

Bekijk de prijs

30-04-2020