home-page-hero

Verdien extra op je rit.
Meld je nu aan als koerier!

Welkom op Brenger, wij zijn verhuispartner van Kamernet! Check hieronder jouw prijs en regel gemakkelijk je transport. Met de kortingscode "KAMERNET" ontvang je 13,5% korting op je bezorging.
Welkom op Brenger, wij zijn bezorgpartner van Onlineveilingmeester! Bekijk hieronder de prijs en regel gemakkelijk je transport.
Welkom op Brenger, wij zijn bezorgpartner van Troostwijk! Bekijk hieronder de prijs en regel gemakkelijk je transport.
Elke dag 100 nieuwe transporten door heel Nederland en Vlaanderen
Officiële partner van Marktplaats, BVA en Troostwijk
Standaard tot €1.000 verzekerd en een 8.7 score uit 1.872 recensies
500+ KvK geregistreerde koeriers

Ben je professioneel koerier en rijd je regelmatig rond met onbenutte ruimte?

Vind via Brenger meer transportopdrachten die op de route liggen: 65% van de mensen die Brenger gebruiken had zonder Brenger zelf gereden, bijvoorbeeld met een gehuurde bus. Om toegang te krijgen tot deze transportopdrachten dien je je te registreren. Vervolgens kies je zelf welk transport je uitvoert. Zo is de klant blij, jij blij, en de wereld een stukje duurzamer!
 

Hoe vind ik een transportopdracht?

  • Als je bent geregistreerd kun je inloggen. Klik dan rechtsboven op "Bekijk opdrachten" en zoek een opdracht uit de lijst met opdrachten die op je route ligt. Als je geïnteresseerd bent in de opdracht, kun je een vooraf betaalde opdracht direct claimen en bij andere opdrachten aangeven wanneer je het transport kunt doen.
  • Je geeft aan welke routes je regelmatig rijdt en wij brengen je op de hoogte zodra er een opdracht is op je route. Jij hoeft dan niet meer zelf te zoeken naar opdrachten op deze routes. Als je bent ingelogd, kun je jouw favoriete route aangeven bij 'Je favoriete routes'.

Als de opdrachtgever jou als brenger accepteert, maakt hij of zij de beloning naar ons over. Zodra jij de opdracht succesvol hebt afgerond, zorgen wij dat de beloning, exclusief de 10% vergoeding aan ons platform, binnen 5 werkdagen naar je wordt overgemaakt. Rekenvoorbeeld: De beloning is €50. Daarvan gaat €5 naar het platform en wordt er €45 aan jou overgemaakt.

Hoe werkt de betaling?

Wanneer jij een opdracht claimt, maakt de opdrachtgever de beloning naar ons over. Zodra jij de opdracht succesvol hebt afgerond, zorgen wij dat de beloning, exclusief de 10% vergoeding aan ons platform, binnen 5 werkdagen naar je wordt overgemaakt. Rekenvoorbeeld: De beloning is €50. Daarvan gaat €5 naar het platform en wordt er €45 aan jou overgemaakt.

Ik geef aan dat ik een transport wil uitvoeren, en dan?

De meeste opdrachten kun je direct claimen en inplannen. Veel opdrachtgevers betalen namelijk hun opdrachten direct bij het plaatsen. Dit maakt het voor brengers mogelijk om direct een opdracht te accepteren wanneer je het kunt doen in de opgegeven tijdvakken. Je kunt bij het claimen van de opdracht een tijdvak van 4 uur of kleiner voorstellen. Zodra je de opdracht hebt geclaimd ontvang je gelijk alle (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres in je mail.

Er zijn ook opdrachten die nog niet betaald zijn. Bij deze opdrachten kun je aangeven dat je het transport wilt doen. Je geeft dan aan wanneer en hoe laat je de spullen kunt ophalen. Als jij en de opdrachtgever akkoord zijn over het moment van ophalen en afleveren, betaalt de opdrachtgever de beloning aan ons platform. Jij ontvangt vervolgens de (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres en voert de opdracht uit.

Lees hier hoe het werkt

Verdien extra op je rit

Verdien extra op je rit

Maak gebruik van de onbenutte ruimte in je bus door een transport mee te nemen op een route die je toch al rijdt.

Veel opdrachten

Veel transporten

Geef je favoriete routes op of filter op locatie om transporten te ontvangen bij jou in de buurt. Dagelijks meer dan 100 transporten door heel Nederland en België.

Binnen 5 werkdagen uitbetaald

Binnen 5 werkdagen uitbetaald

Nadat je het transport succesvol hebt afgeleverd, staat je vergoeding binnen 5 werkdagen op je rekening.

Zo word je koerier bij Brenger 

Stap 1
Ben je professioneel koerier? Meld je dan aan via onderstaande button.
Stap 2
Je profiel wordt geverifieerd na telefonisch contact 
Stap 3
Claim een transport en voer deze uit!

Registreer

Reviews

Brenger ontvangt op Facebook een 4.5 uit 5

"Snel geregeld, super prijs, goede communicatie, aardige bezorger en tof bedrijf”

Brenda - 27/06/2019
Trustpilot 8.7

"Brenger heeft altijd zijn afspraken tijdig nagekomen. Het is super goedkoop en betrouwbaar”

Desi - 24/06/2019
Brenger ontvangt op Google een 4.3 uit 5

"Een hele professionele organisatie. Hele duidelijke aanbiedingen, uitstekende bezorging."

Lies - 04/07/2019

 

Koerier in beeld: Adriaan

Een veelgebruiker! Adriaan is al jaren koerier. In zijn knalgele Opel Vivano rijdt hij vanuit zijn woonplaats Purmerend door het land. In de eerste week na zijn aanmelding bij Brenger bracht hij direct 14 opdrachten rond. Dankzij zijn enthousiasme is dat aantal snel gegroeid. 

 

Lees meer

 

Goed plannen, veel brengen

Martin heeft samen met zijn partner Erik een distributiebedrijf in het noorden van het land. Ze hebben drie busjes en nog een aantal kleinere auto’s waarin zo’n 20 koeriers wekelijks door heel Nederland rijden. In maart 2017 ontdekten ze Brenger, waardoor het aantal transporten dat zij vervoeren is verdubbeld. Per maand voeren ze ongeveer 130 Brenger transporten uit tijdens of op de terugweg van hun vaste ritten.

 

Lees meer

Brenger title

Marktplaats
Troostwijk
Koopplein
Onlineveilingmeester
Vavato partner van Brenger

62 brengers

1.374.369 kg CO2