Jouw spullen duurzaam vervoerd met Brenger

Wegverkeer zorgt in Nederland voor meer dan 16% van alle CO2-uitstoot. Elke dag rijden er enorm veel bestelbusjes rond met onbenutte ruimte. Bij Brenger vinden we dat zonde. Daarom koppelen wij jouw transportverzoek aan een koerier met onbenutte ruimte, die toch al die kant op gaat. Zo maken we het met ons platform makkelijker voor koeriers om voor jou iets mee te nemen. Dat scheelt CO2-uitstoot, bespaart tijd, en levert de brenger extra geld op. Een win-win-win-situatie!

1. Bij Brenger gaan je spullen mee met een koerier die toch al die kant op gaat

Wij vinden duurzaamheid belangrijker dan snelheid. En duurzaamheid is efficientie! De goedkoopste optie is altijd over 3 dagen of meer. Dus: krijgen wij van jou meer tijd om een goede, duurzame match te vinden, dan betaal je minder. Die koerier die toevallig langs Alblasserwaard rijdt naar Breda kan namelijk beter jouw kast meenemen dan iemand die 25 kilometer om moet rijden. Zo besparen we CO2!

2. We maken tweedehands shoppen makkelijker

Zet jij ook altijd je zoekfunctie op Marktplaats niet hoger dan 10 kilometer? Dat is met Brenger niet meer nodig. Wordt jouw droombank tweedehands verkocht, maar in een kringloopwinkel of door iemand aan de andere kant van het land: geen probleem. Met Brenger heb je jouw aankoop zó in huis. En tweedehands shoppen is duurzaam.

3. Vervoer via Brenger vereist veel minder verpakkingsmateriaal.

Al onze koeriers hebben verhuisdekens en spanbanden in huis. Dat betekent dat je producten niet volledig hoeft in te pakken, een verhuisdeken is vaak genoeg om jouw spullen tegen beschadigingen te beschermen.